Over ons

Bijzondere mensen

Bij Brouwerij De 7 Deugden werken mensen met een (lichte) beperking. Mensen die nergens anders aan de slag komen. Zij komen niet bij ons vanwege hun glanzende CV, nee, in feite zeggen deze mensen: “Ik sta met lege handen, geef mij een kans”. Het vraagt moed om jezelf zo kwetsbaar op te stellen.

Bij De 7 Deugden vragen wij niet wat mensen niet kunnen, maar wat ze wel kunnen. Vaak ontdekken wij in de loop van de tijd waar hun kracht ligt.

In dit proces van zoeken en ontdekken lopen onze mensen ook tegen hun grenzen aan. Zij worden telkens weer geconfronteerd met hun beperkingen en dat is een pijnlijk proces. Maar ze doen het wel. Het vergt moed om die confrontatie aan te gaan.

Bijzonder bier

Wij noemen ons bier moedig omdat het anders is. Wij storen ons niet aan modegrillen, gewoontes of bierstijlvoorschriften. En we doen niet ons best om iedereen naar de mond te brouwen. Wij maken bier dat smaak heeft, veel smaak. Wij maken bier dat je niet snel weer vergeet. Wij maken bier dat je combineert met een goede maaltijd of met lekkere kazen. Je kunt ons eigenzinnig noemen en noem het bier dan ‘apart’ of ‘anders’. Als jij het smaakavontuur van De 7 Deugden aandurft, noem jezelf dan nieuwsgierig, levensgenieter of bijzonder.

De 7 Deugden – ‘het verhaal anno 2018’ lees je hier


N
ieuwe brouwerij
Sinds mei 2018 heeft De 7 Deugden een compleet nieuwe brouwerij met winkel en proeflokaal betrokken aan de Akersluis in Amsterdam Sloten. Hier ontvangen wij u graag voor een rondleiding, proeverij, workshop of bedrijfsuitje. Wilt u gewoon komen genieten van een glas goed bier? Ook dat kan in ons gezellige proeflokaal en bij goed weer op de veranda of in de beschutte tuin met uitzicht op de brouwzaal.