Slide Patricia houdt van De 7 Deugden Brut IPA een heerlijk champagne-bier dat speciaal gebrouwen is voor feestelijke gelegenheden. PATRICIA EN BIJZONDER BRUT IPA

Patricia houdt van De 7 Deugden Brut IPA. Een heerlijk champagnebier dat speciaal gebrouwen is voor feestelijke gelegenheden.

Patricia is bijzonder. Want Patricia is namelijk (bijna) altijd vrolijk. Ze had ooit de droom om een eigen kapsalon te beginnen. Totdat ze een verkeersongeluk kreeg, waarbij ze hersenletsel opliep. Dat veranderde haar hele leven.

Patricia heeft een passie voor sport en sinds kort voor het brouwen van bier. Een gewone baan ergens anders is voor haar op dit moment niet vanzelfsprekend. Ze kan namelijk slecht tegen tijdsdruk en heeft moeite met het onthouden van nieuwe dingen.

Patricia pakt bij de brouwerij alles aan om uit te vinden wat ze leuk vindt en krijgt van ons de tijd en ruimte om te ontdekken waar haar talent ligt.

Bij Brouwerij De 7 Deugden krijgt zij een kans om een gewone baan vinden. Ze krijgt weer zelfvertrouwen en doet mee in onze samenleving. Dat is voor haar heel bijzonder, voor ons heel gewoon.