Slide Pascal houdt van De 7 Deugden Brut IPA. Een sprankelend en fruitig bier voor iedere feestelijke gelegenheid en alles wat je te vieren hebt. PASCAL EN BIJZONDER BRUT IPA

Pascal houdt van De 7 Deugden Brut IPA. Een sprankelend en fruitig bier voor iedere feestelijke gelegenheid en alles wat je te vieren hebt.

Pascal is bijzonder. Want Pascal is heel creatief. Hij was verkoper bij diverse grote bedrijven. Op den duur liep hij daar steeds in vast. Hij bleek autisme en ADD te hebben.

Pascal werkt bij Brouwerij De 7 Deugden omdat hij een passie heeft voor bier. Maar ook omdat een gewone baan ergens anders voor hem op dit moment niet vanzelfsprekend is. Pascal heeft moeite met het verwerken van allerhande prikkels.

Pascal heeft in zijn ongemak een talent ontdekt. Hij heeft zich ontwikkeld als smaakmaker en zet zijn prikkels om in creatieve ideeën voor nieuwe smaken en recepten.

Bij Brouwerij De 7 Deugden heeft hij een gewone baan gevonden. Inmiddels heeft hij het zelfvertrouwen terug en doet hij weer mee in onze samenleving. Dat is voor hem heel bijzonder, voor ons heel gewoon.