Slide Lex houdt van De 7 Deugden Blond. Een toegankelijk zacht en hoppig blond bier. Heerlijk om op een mooie avond van te genieten en lekker bij de barbecue. LEX EN GEWOON BLOND

Lex houdt van De 7 Deugden Blond. Een toegankelijk zacht en hoppig blond bier. Heerlijk om op een mooie avond van te genieten en lekker bij de barbecue.

Lex is bijzonder. Want Lex is heel praktisch ingesteld. Hij heeft onder andere gewerkt als glazenwasser, beveiliger en operator. Tot hij bij een verkeersongeluk bijna al zijn botten brak en ook nog hartklachten kreeg. Lex werkt bij Brouwerij De 7 Deugden omdat hij een biertje met collega’s of vrienden gezellig vindt. Maar ook omdat een gewone baan ergens anders voor hem op dit moment niet vanzelfsprekend is. Hij ondervindt namelijk nog steeds de gevolgen van zijn ongeluk.

Lex heeft in zijn ongemak een talent ontdekt. Hij doet voor de brouwerij allerlei kleine reparaties en denkt mee over praktische verbeteringen in het brouwproces. Met veel geduld en humor begeleidt hij andere medewerkers bij hun werkzaamheden.

Bij Brouwerij De 7 Deugden heeft hij een gewone baan gevonden. Inmiddels heeft hij weer wat ritme in zijn leven en doet hij weer mee in onze samenleving. Dat is voor hem heel bijzonder, voor ons heel gewoon