Slide Henk houdt van De 7 Deugden Bier, eigenlijk wel van alle bieren van De 7 Deugden. Gewoon toegankelijke en bijzonder smaakvolle bieren, waarvan je op elk moment kunt genieten. HENK EN EEN GEWOON BIERTJE

Henk houdt van De 7 Deugden Bier, eigenlijk wel van alle bieren van De 7 Deugden. Gewoon toegankelijke en bijzonder smaakvolle bieren, waarvan je op elk moment kunt genieten.

Henk is bijzonder. Want Henk is ontzettend loyaal aan de mensen om hem heen. Wanneer vrienden bij hem op de stoep staan, staat hij altijd voor ze klaar. Ook als dat betekent dat hij daardoor te laat op zijn werk komt. Henk heeft een rijk arbeidsverleden, maar belandde in 2010 in de kaartenbak van de Sociale Dienst.

Henk werkt bij Brouwerij De 7 Deugden omdat hij graag zijn mouwen opstroopt en lekker aan de slag gaat. Maar ook omdat een gewone baan ergens anders voor hem op dit moment niet vanzelfsprekend is. Hij doet namelijk het werk vrolijk en getrouw, maar wel op zijn eigen moment.

Henk heeft in zijn ongemak een talent ontdekt. Hij zorgt er voor dat alle flessen aan het einde van de week geëtiketteerd zijn. En het maakt ons niet uit op welke dag en op welke tijdstippen hij dat doet.

Bij Brouwerij De 7 Deugden heeft hij een gewone baan gevonden. Inmiddels heeft hij het zelfvertrouwen weer terug en doet weer mee in onze samenleving. Dat is voor hem heel bijzonder, voor ons heel gewoon.