Slide Garmt houdt van De 7 Deugden Stout Moedig. Een intens smaakvol bier om eens rustig voor te gaan zitten. GARMT EN
BIJZONDER STOUT MOEDIG

Garmt houdt van De 7 Deugden Stout Moedig. Een intens smaakvol bier om eens rustig voor te gaan zitten.

Garmt is bijzonder. Want Garmt is heel goed met mensen. In zijn vorige baan als P&O Manager heeft hij een medewerker met autisme moeten ontslaan. Ondanks zijn commitment om deze jonge man een passende werkplek te geven, lukte dat destijds binnen die organisatie niet.

Garmt heeft Brouwerij De 7 Deugden opgericht omdat hij een passie heeft voor bier. Maar vooral omdat hij in de brouwerij een gewone baan kan aanbieden aan mensen voor wie dat ergens anders niet vanzelfsprekend is. Bij Garmt is iedereen welkom om mee te helpen. Hij kijkt graag naar wat iemand wel kan en niet naar wat iemand niet kan.

Garmt laat mensen hun talent ontdekken en begeleidt ze daarbij naar een gewone baan. Iedereen vindt zo zijn plekje en krijgt de waardering die ze toekomt. Garmt zijn motto is: ‘Kijk met plezier terug op je dag’.

Bij Brouwerij De 7 Deugden geeft Garmt zoveel mogelijk mensen een kans op een gewone baan. Hierdoor vinden zij het zelfvertrouwen terug om weer mee te doen in onze samenleving. Dat is voor hen heel bijzonder, voor Garmt heel gewoon.