Finalist Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2018/2019

Brouwerij De 7 Deugden is doorgedrongen tot de finale van de verkiezing ‘Beste Onderneming van Noord Holland’ in de categorie MKB Klein. Hierin neemt de brouwerij het op tegen negen andere ondernemingen uit de provincie om de titel te winnen. Het bereiken van de finale is al een prachtige erkenning voor De 7 Deugden en laat zien dat de medewerkers, die een afstand tot de (reguliere) arbeidsmarkt hebben, met de juiste begeleiding niet alleen in staat gesteld worden om te participeren maar ook nog het verschil te kunnen maken.

De Ondernemingsverkiezing Noord-Holland vindt in 2018/2019 voor de dertiende keer plaats en kent naast de juryprijs ook een publieksprijs. Op de juryprijs hebben wij alleen zelf invloed door de jury te overtuigen van onze kracht en toegevoegde waarde voor Noord-Holland.
Maar wij hebben jouw stem nodig om de publieksprijs te kunnen winnen. Daarom vragen wij al onze fans, vrienden, familie, partners, klanten, leveranciers en iedereen die ons als brouwerij én werkgelegenheidsproject een warm hart toedraagt om die stem op ons uit te brengen!

Breng hier vóór 14 mei jouw stem uit op De 7 Deugden.

Op 15 mei zal in theater de Philharmonie te Haarlem de grote finaleavond plaatsvinden en worden de titels voor ‘Beste Onderneming van Noord- Holland 2018-2019’ in de categorieën Grootbedrijf, MKB Midden en MKB Klein bekendgemaakt. Kijk voor meer informatie op de website van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland.