Feestelijke opening nieuwe Brouwerij De 7 Deugden

>

Amsterdam-Sloten – Op donderdag 12 april 2018 heeft Brouwerij De 7 Deugden eindelijk haar intrek genomen in een volledig nieuw pand aan de Akersluis 8d in Amsterdam Sloten. Op vrijdag 11 mei zal de officiĆ«le opening plaatsvinden. Iedereen is welkom voor een rondleiding en/of het proeven van onze heerlijke bieren. Er zal muziek zijn en de borrelhappen en haring worden verzorgd door lokale ondernemers. Heeft u liever iets anders te drinken dan kan dat natuurlijk ook. U bent vanaf 14.00 uur van harte welkom. Rond 14.30 uur zal er een korte toespraak zijn, waarna Brouwerij De 7 Deugden om 15.00 uur officieel voor geopend zal worden verklaard. Om 20.00 uur zullen de deuren sluiten.

Wij hopen u te zien op de 11de! Mocht u overwegen om een cadeau voor ons mee te nemen, dan zou u ons zeer verblijden om in plaats daarvan een aankoop in onze winkel te doen.

Hartelijke groet,

Brouwerij De 7 Deugden

Note: Bent u klant van De 7 Deugden en wilt u hierbij aanwezig zijn, laat ons dan weten met hoeveel personen u komt. Bij aankomst ontvangt u dan een VIP bandje.