PROEF+BELEEF

Proef+Beleef

Vrijdag 24 en zaterdag 25 mei vindt de 1e editie plaats van Proef+Beleef. Een kleinschalig evenement bij Brouwerij De 7 Deugden in het kader van de Nederlandse Brouwerijdagen, in het laatste weekend van de ‘Week van het Nederlandse Bier’.

Je kunt er bieren proeven van De 7 Deugden, maar ook van een viertal gastbrouwers; Mokums Mout, Brouwerij Bluswater, Brouwerij De Kaper en Brouwerij De Vecht. Daarnaast is Dijk Cider aanwezig met heerlijke ciders waaronder een met een prachtig hoparoma. Een kopje eerlijke koffie tussendoor of als afsluiter kan ook want Steans Beans is er met zijn koffiekar. Tevens zijn er kaasplankjes, diverse broodjes en meer verkrijgbaar om de trek te stillen. Voor alle consumptie zijn muntjes nodig die voor €2,50 per stuk bij de ingang worden verkocht.

Bier beleven doe je deze dagen met een van de workshops, demo’s , proeverijen en rondleidingen die worden gegeven. Maak zo kennis met het proces van bierbrouwen, verdiep je in de ingrediënten die kleur, geur en smaak aan het bier geven, doe een exclusieve proeverij of leer een bier zo te proeven dat je er nog meer van kunt genieten.

Kortom voldoende te beleven voor iedereen die van bier houdt of gewoon graag de gezelligheid opzoekt. Dus kom deze dagen naar Brouwerij De 7 Deugden en Proef+Beleef.

Proost!