De 7 Deugden

De 7 Deugden
BROUWERIJ DE 7 DEUGDEN IS EEN SOCIALE ONDERNEMING. HIER WORDEN HEERLIJKE BIEREN GEBROUWEN DOOR MENSEN VOOR WIE OP DIT MOMENT EEN BAAN ERGENS ANDERS NIET VANZELFSPREKEND IS.

WERK

Brouwerij De 7 Deugden is een sociale onderneming. Wij streven naar een arbeidsmarkt met een laagdrempelige toegang tot werk voor mensen voor wie op dit moment een baan ergens anders niet vanzelfsprekend is. Wij zetten ons in voor een arbeidsmarkt zonder afstand. 

De eerste doelstelling van de brouwerij is dus: werkplekken scheppen voor mensen die ergens anders moeilijk aan een baan kunnen komen. 

Dat doen we onder andere in samenwerking met de Stichting Leven in de Brouwerij. Lees hier meer over deze Stichting. 

WORKSHOP BIERBROUWEN

Heb je altijd al eens je eigen bier willen brouwen? Of wil je een leuke dag met je familie, vrienden of collega’s? Zoek je een bijzonder, origineel en sociaal cadeau?
 Denk dan aan een workshop bierbrouwen bij Brouwerij De 7 Deugden 

Wat doe je tijdens een workshop? 
Tijdens deze workshop maak je kennis met de theorie achter het brouwen, beleef je het hele brouwproces van schroten tot gisten onder leiding van één van de brouwers van Brouwerij De 7 Deugden.
Aan het eind van de dag proef je een aantal bieren uit het rijke smaakpalet van Brouwerij De 7 Deugden. Na een maand kun je je zelf gebrouwen bier afhalen. 

Wanneer?
Elke zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur. Voor iedereen die zelf bier wil brouwen, groepen van minimaal 5, maximaal 9 personen. Kosten zijn € 65,- per persoon, inclusief koffie, thee, koekjes, lunch, quiz en proeverij.

Je kunt reserveren door op onderstaand link te klikken:

 

OF KOM LANGS VOOR EEN RONDLEIDING …

Je bent van harte welkom bij ons in de brouwerij. Heb je interesse in een rondleiding en/of een proeverij, dan kun je direct reserveren en betalen via onderstaande link. Wij kijken er naar uit je te ontvangen en zorgen natuurlijk voor een heerlijk biertje.

 

 

 

Het proeflokaal is geopend op vrijdag en zaterdag van 14.00 uur tot 18.00 uur. Rondleidingen starten om 15.00 en 17.00 uur. Wil je alleen onze winkel bezoeken, dan ben je welkom van maandag t/m donderdag tussen 09.00 en 17.30, op vrijdag tussen 09.00 en 18.00 uur en op zaterdag van 14.00 tot 18.00 uur.

ARRANGEMENTEN

  • KLEIN – RONDLEIDING + PROEVEN 3 BIEREN. ± 60 MINUTEN.* €10,00 PP
  • GROOT – RONDLEIDING + PROEVEN 6 BIEREN ± 90 MINUTEN. 2 – 20 PERSONEN* €15,00 PP
* Indien meer personen gewenst, dan graag even telefonisch overleg.
RONDLEIDING UITLEG OVER EN IN DE BROUWERIJ 2-8 PERSONEN* € 5,00 PP
PROEVEN 3 PROEVErij 3 BIEREN  2 – 8 PERSONEN* € 5,00 PP
PROEVEN 6 PROEVErij 6 BIEREN  2 – 8 PERSONEN* € 10,00 PP

* Indien meer personen gewenst, dan graag even telefonisch overleg.

Slide BROUWERIJ DE 7 DEUGDEN IS EEN SOCIALE ONDERNEMING. HIER WORDEN HEERLIJKE BIEREN GEBROUWEN DOOR MENSEN VOOR WIE OP DIT MOMENT EEN BAAN ERGENS ANDERS NIET VANZELFSPREKEND IS. D7D
BROUWERIJ
RESERVEREN

CONTACT

    Meer weten over bier? Schrijf je dan in voor de workshop bier brouwen of de workshop bier proeven. Of heb je aanvullende vragen? Neem dan contact met ons op!